Naturliga material

Med golv, väggar och tak i trä får ni njuta av härliga ytskikt och ett fantastiskt hållbart hus att LEVA i.

Vårt grundmaterial, massivträ, är av svenskt ursprung och helt igenom förädlat i Sverige. En närhet som ger trygghet och ett ursprung som ger kvalité och funktion. Genom hela vår konstruktion har vi naturliga material såsom trä, träfiber och cellulosa.

Våra samarbetspartners har vi valt med omsorg för att de delar vår syn på hur husbyggande kan bidra till ett hållbart samhälle.

Hus att LEVA, bo och utvecklas i. 

Ekologiska och miljövänliga material genom hela husets konstruktion

Bygg som ni vill ha det!

Vi har tagit fram ett BAS sortiment av husmodeller. Hus som vi gillar bäst och som andra också verkar gilla bäst, som en bas T-shirt i garderoben liksom. Man får en enkel och fin lösning som man sedan kan göra till sitt eget unika uttryck. Dessa BAS hus är också ett bättre pris / kvm då vi redan kan lägga produktionen och beställa huset så fort du bestämt dig för ett.. Alltså blir det också kortare leveranstider.   

Vi gör också unika hus tillsammans med våra arkitekter, LEVA  ARKITEKTUR. Här kan vi anpassa och skapa hus som ni drömmer om, tänja på de arkitektoniska gränserna och verkligen få fram fina, spännande och unika hus.  Hus ritar vi tillsammans med er. Vi anpassar planlösning, dörrar, fönster, fasad- och takbeklädnad samt ert önskemål om taklösning.  Vill ni göra ett eget unikt hus gör vi det gärna tillsammans med er.