Vilmer 85 kvm

Boyta 77 kvm

Vilmer är ett lite bredare hus, vilket skapar möjligheter till många alternativa planlösningar. I Vilmer kan ni få två-tre sovrum och stora ytor för härligt umgänge. Du kan låta ute och inne vävas samman genom flera dubbeldörrar. Taket kan du precis som på de andra husmodellerna välja efter hur du vill, 22 graderstak, pulpettak eller 48 graderstak. Oftast har vi skapat Vilmer med ett loft på uppemot 30 kvm. Ni får 560 cm i Takhöjd i den delen som är öppen i nock.

Innermått: Bredd 540 cm - Längd 1424 cm

Ett ungefärligt pris för ett byggpaket är: från 780 000kr. Det tillsammans med markarbete, uppförande och färdigställande ger ett totalpris för helt färdigt hus på ca 1800 000kr. Vill du ha huset byggt med ett brantare tak och loft så hamnar det på ca 970 000kr (uppfört ca 2250 000kr).

Det som du köper av oss (byggpaketet) är:

Allt byggmaterial (grund, limträstomme golv, väggar och tak, isolering, ytterpanel, takpapp, hängrännor, dörrar, fönster, innerväggar I limträ, loft, innerdörrar).

Det som tillkommer är:

  • Markarbete
  • Uppförande och färdigställande
  • Kök, badrum, el & VVS.

När det gäller det som tillkommer så hjälper vi på LEVA Husfabrik gärna till med guidning. När ert hus är helt klart så ska ni känna att både det färdiga huset och resan dit blev precis så bra som ni hoppats på!

Alternativ 1: Bottenvåningen.

Alternativ 1: Bottenvåningen.

Alternativ 1: Loft.

Alternativ 1: Loft.

Alternativ 2: Bottenvåningen.

Alternativ 2: Bottenvåningen.

Alternativ 2: Loft.

Alternativ 2: Loft.