Vidar 64 kvm

57 KVM BOYTA

Vidar är ett av våra bashus som enkelt kan vara precis det du vill att det ska vara. Fritidshus, hotell eller förskola… dina visioner tillsammans med våran kreativitet och kunskap sätter gränserna för hur du kombinerar eller planerar ditt hus. Vidar passar perfekt till dig som behöver ett extra sovrum eller två. Lägger du till ett loft genom 48 graders tak får du ytterligare utrymmen att leka med.

Innermått: Bredd 480 cm - Längd 1184 cm

Ett ungefärligt pris för ett byggpaket är: från 650 000kr. Det tillsammans med markarbete, uppförande och färdigställande ger ett totalpris för helt färdigt hus på ca 1450 000kr. Vill du ha huset byggt med ett brantare tak och loft så hamnar det på ca 810 000kr (uppfört ca 1800 000kr).

Det som du köper av oss (byggpaketet) är:

Allt byggmaterial (grund, limträstomme golv, väggar och tak, isolering, ytterpanel, takpapp, hängrännor, dörrar, fönster, innerväggar I limträ, loft, innerdörrar).

Det som tillkommer är:

  • Markarbete
  • Uppförande och färdigställande
  • Kök, badrum, el & VVS.

När det gäller det som tillkommer så hjälper vi på LEVA Husfabrik gärna till med guidning. När ert hus är helt klart så ska ni känna att både det färdiga huset och resan dit blev precis så bra som ni hoppats på!

Alternativ 1.

Alternativ 1.