0013-DSC_2235.jpg

Victor 51 kvm

45 kvm boyta

Ett av våra mest populära fritidshus. Stilren arkitektur möts upp med smarta loftlösningar som både ger rymd och ytor utöver det vanliga. Victor passar även bra att använda som komplement till ditt befintliga hus. En utbyggnad kan ge både en spännande arkitektur och ett härligt allrum för hela familjen, ett extra sovrum eller ett stort härligt umgängeskök. Vill ni bygga stort går alla våra huskroppar att kombinera. Vårt hus Victor är särskilt passande att kombinera med Vidar eller Vilmer.

Innermått: Bredd 480 cm - Längd 944 cm

Ett ungefärligt pris för ett byggpaket är: från 570 000kr. Det tillsammans med markarbete, uppförande och färdigställande ger ett totalpris för helt färdigt hus på ca 1150 000kr. Vill du ha huset byggt med ett brantare tak och loft så hamnar det på ca 720 000kr (uppfört ca 1460 000kr).

Det som du köper av oss (byggpaketet) är:

Allt byggmaterial (grund, limträstomme golv, väggar och tak, isolering, ytterpanel, takpapp, hängrännor, dörrar, fönster, innerväggar I limträ, loft, innerdörrar).

Det som tillkommer är:

  • Markarbete
  • Uppförande och färdigställande
  • Kök, badrum, el & VVS.

När det gäller det som tillkommer så hjälper vi på LEVA Husfabrik gärna till med guidning. När ert hus är helt klart så ska ni känna att både det färdiga huset och resan dit blev precis så bra som ni hoppats på!

Alternativ 1: Bottenvåning

Alternativ 1: Bottenvåning

Alternativ 1: Loft

Alternativ 1: Loft

Alternativ 2: Bottenvåning

Alternativ 2: Bottenvåning

Alternativ 2: Loft

Alternativ 2: Loft