LEVA ARKITEKTUR

Har du specifika önskemål på planlösningen. Har du en speciell tomt som kräver unika lösningar eller drömmer du om ett hus som du inte hittar bland våra BAS hus?  LEVA ARKITEKTUR är vår hus som är specialdesignade för dina ideér. Vi kan rita ett helt unikt LEVA-hus. 

Tack vare att våra hus har en stor flexibilitet, kan du få önskad variation med många olika lösningar beroende på hur du vill använda ditt hus. Du kanske vill bygga ett modernt fritidshus, en permanent bostad, en studio för ditt konstnärskap, ett allsidigt kontor, förskola, hotell eller varför inte ett härligt spa!

Tanken är att det ska kunna gå att variera husen på många olika sätt.  Det vi från LEVA husfabrik hjälper dig med är att skapa unika arkitektritade ekologiska hus. Vi försöker alltid göra klimatsmarta hus. Letar du efter ett prisvärt fritidshus som passar vid kusten, i skogen eller intill en sjö? Oavsett vilken typ av hus du söker så kan vi på LEVA Husfabrik hjälpa dig att nå dina drömmar. 

LEVA Husen har alltid väggar och innertak av vår massiva trästommen som är lätt att måla, skruva och montera på. Den obehandlade ytliga fasaden kan färdigmålas från oss med antingen med slamfärg, järnvitriol, linolja eller annan färg som gör att huset åldras vackert och gediget sätt. Alla golv kan vara i trästomme med isolerad trossbotten eller som isolerad betonggrund. 

Flera taklösningar

Alla våra hus kan beställas med olika taklösningar, allt för att möta dina specifika husdrömmar. Välj mellan plant tak, pulpettak eller sadeltak. Du kan också få öppet till taknock, med ett tak med 45-48 graders lutning, ger detta en fantastisk rymd i huset och kan med fördel inredas till ett loft över en del av huset.

Flera våningar

Vi kan bygga husen i två-tre våningar, det kan vara radhus eller mindre flerfamiljshus.