Unika planlösningar

Har du specifika önskemål på planlösningen. Våra hus är som en låda i trä med bärande yttervägg. Därför är också planlösningen fri att forma efter ert behov. Samtliga av våra husmodeller kan du kombinera med varandra så att de tillsammans kan bildar ett större hus. Ett LEVA-hus har väggar, golv och innertak av granpanel, den massiva trästommen är lätt att måla, skruva och montera på. Våra hus levereras omålade och om du önskar kan du köpa miljövänlig färg från oss. Den obehandlade ytliga fasaden kan målas med antingen med slamfärg, järnvitriol, linolja eller annan färg som gör att huset åldras vackert och gediget sätt.

Tack vare att våra hus har en stor flexibilitet, kan du få önskad variation med många olika lösningar beroende på hur du vill använda ditt hus. Du kanske vill bygga ett modernt fritidshus, en billig permanent bostad, en studio för ditt konstnärskap, ett allsidigt kontor, förskola, hotell eller varför inte ett härligt spa!

Tanken är att det ska kunna gå att variera husen på många olika sätt. Du väljer själv om du vill köpa en tom huskropp eller komplett med innerväggar i massivträ. Det vi från LEVA husfabrik hjälper dig med är att skapa unika arkitektritade ekologiska hus. Vi försöker alltid göra klimatsmarta hus. Letar du efter ett prisvärt fritidshus som passar vid kusten, i skogen eller intill en sjö? Oavsett vilken typ av hus du söker så kan vi på LEVA Husfabrik hjälpa dig att nå dina drömmar. 

Flera taklösningar

Alla våra hus kan beställas med olika taklösningar, allt för att möta dina specifika husdrömmar. Välj mellan plant tak, pulpettak eller sadeltak. 

Du kan också få öppet till taknock, med ett tak med 45-48 graders lutning, ger detta en fantastisk rymd i huset och kan med fördel inredas till ett loft över en del av huset.