Birna från 2 620 000 kr

3D VY.jpg

Birna 84 kvm + loft 35 kvm boyta.

BIRNA är vår största huskropp och även den bredaste. Med öppningar på bägge sidor kan huset användas och vändas efter väderstrecket. Som alla våra hus så är Birna ett klimatsmart hus. Vi jobbar bara med med så miljövänliga material vi kan så att huset blir hållbart både för miljön och över tid. Du kan med fördel kombinera Birna med andra husmodeller som t ex Vidar eller Victor om du vill skapa ett rymligt och stort permanenthus. Samtliga våra modeller är går att anpassa med fönsterval och mindre justeringar i planlösningarna som inte påverkar den bärande konstruktionen. Huset kan väljas som enplanshus eller med loft. Och det går att få pulpettak/snedtak eller sadeltak med lutningar från 35°. Fasadpanelen av gran kan fås både liggande och stående. Den ytbehandlas från brädgården. Yttertak av papp, plåt såsom aluzink eller målad plåt, bandtäckning eller pannplåt. Du kan också välja det gotländska trätaket så kallat faltak. 

Innermått: Bredd 6 m - Längd ca 14 m

PRIS MED LOFT: 

Hus på plintgrund med trossbotten från 2,620 000 kr

Hus med platta på mark från 2,795 000 kr

Materialpaket, bygg i egen regi från 1,720 400 kr

 

Tillkommer till priset: anslutningsavgifter, gräv och markarbete,  värmesystem, kök & våtrum. Priset kan variera beroende av fönster, tillval och byggplats. 

3D VY 2.jpg
PLAN_0.jpg
PLAN_1 copy.jpg
Axiom_0.jpg
Vägglivets höjd anpassar vi efter olika bygglovsregler och kan variera beroende av val av grund, som t ex platta p mark eller trossbotten med plintar.  

Vägglivets höjd anpassar vi efter olika bygglovsregler och kan variera beroende av val av grund, som t ex platta p mark eller trossbotten med plintar.  

FASAD GAVEL.jpg
FASAD LÄNGD_1.jpg
FASAD LÄNGS_2.jpg