Birna 94 KVM

BIRNA är vår största huskropp och även den bredaste. Med öppningar på bägge sidor kan huset användas och vändas efter väderstrecket. Som alla våra hus så är Birna ett klimatsmart hus. Vi jobbar bara med med så miljövänliga material vi kan så att huset blir hållbart både för miljön och över tid. Du kan med fördel kombinera Birna med andra husmodeller som t ex Vidar eller Victor om du vill skapa ett rymligt och stort permanenthus. Samtliga våra modeller är väldigt anpassningsbara hus både interiört och exteriört.

Innermått: Bredd 600 cm - Längd 1424 cm

Ett ungefärligt pris för ett byggpaket är: från 830 000kr. Det tillsammans med markarbete, uppförande och färdigställande ger ett totalpris för helt färdigt hus på ca 2000 000kr. Vill du ha huset byggt med ett brantare tak och loft så hamnar det på ca 1070 000kr (uppfört ca 2600 000kr).

Det som du köper av oss (byggpaketet) är allt byggmaterial (grund, limträstomme golv, väggar och tak, isolering, ytterpanel, takpapp, hängrännor, dörrar, fönster, innerväggar I limträ, loft, innerdörrar).

Det som tillkommer är:

  • Markarbete
  • Uppförande och färdigställande
  • Kök, badrum, el & VVS.

När det gäller det som tillkommer så hjälper vi på LEVA Husfabrik gärna till med guidning. När ert hus är helt klart så ska ni känna att både det färdiga huset och resan dit blev precis så bra som ni hoppats på!