Altea 39 kvm

33 kvm Boyta

Altea är husmodellen som är liten och enkel. Det kan vara den lilla sommarstugan, en komplementbyggnad till ett redan befintligt hus. Man kan bygga flera hus Altea på rad, ett sovhus, ett allrum, en ateljé. Inred ett Altea med loft och ni får en liten och bra sommarstuga eller sätt ihop det med några av våra andra husmodeller för ett större permanenthus. Möjligheterna är många!

Innermått: Bredd 480 cm - Längd 704 cm

Ett ungefärligt pris för ett byggpaket är: från 460 000kr. Det tillsammans med markarbete, uppförande och färdigställande ger ett totalpris för helt färdigt hus på ca 897 000kr. Vill du ha huset byggt med ett brantare tak och loft så hamnar det på ca 590 000kr (uppfört ca 1150 000kr).

Det som du köper av oss (byggpaketet) är:

Allt byggmaterial (grund, limträstomme golv, väggar och tak, isolering, ytterpanel, takpapp, hängrännor, dörrar, fönster, innerväggar I limträ, loft, innerdörrar).

Det som tillkommer är:

  • Markarbete
  • Uppförande och färdigställande
  • Kök, badrum, el & VVS.

När det gäller det som tillkommer så hjälper vi på LEVA Husfabrik gärna till med guidning. När ert hus är helt klart så ska ni känna att både det färdiga huset och resan dit blev precis så bra som ni hoppats på!